Workshop – Het helen van je moederwond 

Als kind is je relatie met je moeder de eerste en meest fundamentele relatie in je leven. Dat heeft gevolgen voor de hele basis waarop je verder groeit en je leven vorm geeft. Het heeft gevolgen voor hoe je naar jezelf kijkt en waartoe je je in staat acht. En natuurlijk heeft de relatie met je vader ook een bepalende invloed.

De primaire wond gaat over de relaties tussen moeders en dochter, vaders en zonen, moeders en zonen en dochters en vaders. De relatie met onze moeder blijft de meest bepalende relatie.

Het is natuurlijk en logisch om weerstand te voelen, en boosheid of verdriet, als je niet ontvangt wat je nodig hebt. Het lastige is dat onze cultuur daarvan ook niets wil weten. We leren op geen enkele manier hoe we dit kunnen hanteren. Daardoor kunnen we eigenlijk niet verder groeien naar ons volledige potentieel.

Pas als we kunnen zien en aanvaarden wat de beperkingen zijn van de moederwond in ons leven, zijn we vrij om zonder schuld of schaamte mens te zijn.

Dit komt aan bod in de workshops:

Klik hier om meer te lezen over deze workshops!

Online Programma: Het helen van je moederwond 

Hier werk je stap voor stap aan Het Helen van Je Moederwond. Je krijgt veel en veel meer aandacht en informatie dan in een workshop mogelijk is. We werken een op een.

Je krijgt speciale online toegang tot alle informatie en oefeningen die je nodig hebt.

Vraag en antwoordsessies krijg je er ook bij! Zo kun je al je vragen kwijt en  zoeken we samen naar de juiste oplossingen voor jou!

Meer weten?

Klik hier!

Gratis eBook: “Werkboek – Meer ZIN In Je Leven – persoonlijk en zakelijk succes door het helen van je moederwond (je vaderwond)”

Voor mensen die er nog niet aan toe zijn om met mij te werken, maar al wel graag hulp kunnen gebruiken bied ik gratis het eBook “Werkboek – Meer ZIN In Je Leven – persoonlijk en zakelijk succes door het helen van je moederwond (je vaderwond)” aan.

Dit eBook van maar liefst 28 pagina’s biedt waardevolle informatie. Gratis. Het geeft een inleiding op het ontstaan, de werking en de gevolgen van je moederwond (je vaderwond). Er staan 6 waardevolle oefeningen is zodat je een begin kunt maken met het helen van je moederwond (je vaderwond). En er staat het verhaal in: De wijzen van de planeet.

En ik bied een gratis abonnement aan op het eZine “Zinvolle Tips”. Dit is een digitaal magazine dat tweewekelijks verschijnt. Het bevat waardevolle informatie en inspiratie. Heel erg nuttig als jij graag de kwaliteit van je leven wilt verbeteren door je moederwond (je vaderwond) te helen. Gratis. Elke twee weken direct in jouw Inbox.

Vraag de waardevolle informatie aan! Dat doe je door je voornaam en je emailadres in te vullen in het inschrijfvak aan de rechterzijde van deze pagina. Scroll even terug en je ziet het inschrijfvak meteen. Schrijf je in!

SiteLock
Paula-Willemijn van RooijenAanbod