Als jij het gevoel hebt dat er eigenlijk iets mis is met jou….

Of als je het gevoel hebt dat je eerst iets aan jezelf zou moeten veranderen voordat anderen je kunnen waarderen of van je kunnen houden…

… dan is de schade aan jou en aan jouw levenslust en afstemming op het leven al heel vroeg in je leven ontstaan.

Namelijk als jong kind in de relatie met je moeder. En mogelijk ook op latere leeftijd in de relatie met je vader.

Alles wat je moeder niet heeft ontvangen kan ze jou niet geven, daardoor kom je tekort.

Alles wat haar belast en bezwaart gaat jou beperken in je speelruimte.

Als jong kind ben je voor je leven afhankelijk van je verzorgers.

Dus zorg je er zoveel mogelijk dat de vrede niet wordt verstoord en stop je delen van je essentie weg.

Daardoor leef je maar half en blijf je bezig met overleven.

 

Dit heet de moederwond en vaderwond.

Het is de primaire wond in je bestaan en beïnvloedt je hele verdere leven omdat je basis, je fundament, niet kon vormen en niet kon opbloeien.

Wat heeft je moederwond (vaderwond) je gekost:

Een altijd aanwezig gevoel op de achtergrond dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Jouw talenten en alles wat je de wereld te bieden hebt hield je terug uit angst om te falen of angst dat anderen dat afkeurden. Je weet niet goed wie je nou eigenlijk bent. Je hebt moeite met gezonde grenzen. Je bent het niet waard, denk je, om te krijgen en creëren wat je wilt. Je voelt je niet veilig genoeg om je eigen ruimte in te nemen en je eigen stem te laten horen. Je speerpunt zoals je je leven inricht is ‘de lieve vrede niet verstoren’. Als je wel dreigt te slagen, saboteer je je onbewust vaak zelf. Je blijft onbewust wachten op toestemming of goedkeuring voordat je voor jezelf en je eigen leven kiest.

 

Je moederwond (vaderwond) verminkt je basis. En heeft daardoor een beperkende en negatieve invloed op alles wat je doet. Hoe je jezelf ziet, wat er mogelijk lijkt in relaties en in de liefde, de mogelijkheden in je werk of in je zelfstandigheid, wat je durft te laten zien, je relatie met geld, je lef om je missie en visie te leven, en nog veel meer…

 

Mijn manier van werken van Naar je Zin In Je Leven helpt jou echt om je moederwond en vaderwond, de primaire wond in je bestaan, te helen. En daardoor kan jouw leven zich transformeren!

 

Wat je kunt bereiken:

 

Deze kwaliteiten in jezelf, eigenlijk hoe je bedoeld bent te zijn als mens, hebben een heel krachtige positieve werking op jouw relatie met jezelf,

met je lichaam,

met je financiën,

met je werk,

je carrière,

je zelfstandigheid,

je relaties met andere mensen,

je lef om je leven en je missie en visie te leven,

en nog veel meer…

 

De filosofie van Naar Je ZIN In Je Leven:

Jij bent uniek en onvervangbaar.

Je bent ongelofelijk de moeite waard.

Zolang jij dat zelf niet ervaart of beseft, ben je bezig met overleven. Dat hoeft niet.

Als jij thuis bent bij jezelf en in je leven kun je echt gaan leven.

 

Mensen hebben een ongelofelijke veerkracht al lijkt die soms ver weggestopt te zijn.

Allemaal lopen we klappen op. En allemaal verlangen we ernaar verlost te zijn wat ons bedrukt en belemmert. Ons lichaam wil gezond. Onze ziel en zaligheid wil gezond zijn. Jij krijgt hulp jouw veerkracht weer vrij te maken en te worden wie je echt wilt zijn.

Slechts in een werkelijke ontmoeting wordt genezing mogelijk gemaakt.

Dus krijg je heel essentiële hulp doordat jij wordt gezien, gehoord en gekend. Met al je verdriet en pijn wordt jou een veilige plek geboden en jij wordt in al je verdriet en pijn gehoord. Daardoor kun je doordringen in de wensen onder jouw verdriet en pijn diep in jezelf leven en nog steeds aanwezig zijn. Daar begint de weg naar werkelijke genezing.

Het allerbelangrijkste in jouw leven is dat jij wordt wie je eigenlijk altijd al was.

Daar wordt jouw leven mooier en fijner van. Daar wordt de hele wereld mooier en fijner van. Als jij wordt wie je eigenlijk altijd al was, wordt het vanzelfsprekend om je te richten op het best mogelijke. Dan kun je werkelijk verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor je leven. Niet als een last, maar als een vanzelfsprekend gevolg van de rust en innerlijke vrede die vanaf nu bij je horen. Omdat je er graag bent en leven wilt.

 

Mijn manier van werken:

Jij staat centraal. Jij bent uniek en het gaat om jou.

Het gaat niet om mijn keuzes of van iemand anders. Het gaat erom dat jij inzicht krijgt in jezelf en hoe jouw primaire wond doorwerkt in je leven. En het gaat erom dat jouw proces naar heelheid goed verloopt.

Soms wordt je uitgedaagd.

Dat zullen stukken zijn die voor jou een heel grote lading hebben, maar die stukken negeren houdt ze alleen maar in stand. En daar schiet je niets mee op. Dat leven had je al.

 

Naar Je ZIN In Je leven is toegankelijk en bereikbaar.

Er zijn geen contactbarrières. Je kunt gewoon bellen of mailen.

 

 

Wat maakt mijn manier van werken uniek?

 

Je hebt een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten.

Je hebt een beter idee gekregen van mijn manier van werken en de filosofie. Klik hier om verder te lezen over de verschillende vormen van dienstverlening.

 

 

 

 

SiteLock
Paula-Willemijn van RooijenManier van werken